LEM MOTOR

Podjetje LEM MOTOR je danes simbol za: jamstvo, kakovost in zanesljivost.

Podjetje je bilo ustanovljeno s pogumom in podjetniškim duhom Vincenza Marasco, ter z ciljem raziskovanja trga izdelkov kot so quad-i, pitbike-i in električna vozila, ki je zelo fascinantno, a hkrati tudi težko. Zmagovalni duh je podjetje ponesel v danes eno od vodilnih pri načrtovanju, proizvodnji in trženju terenskih vozil v Italiji in Evropi.

Srce podjetja Lem Motor in operativno-logistični sedež podjetja je v Sarnu (I) z več kot 3000 kvadratnih metrov razstavnih prostorov, pisarn in trgovskega skladišča, kjer se visoko usposobljeno osebje posveča podrobnostim in skrbi za vsako stopnjo procesa: od proizvodnje do poprodajne pomoči. Prisotnost v najpomembnejših italijanskih in tujih sejmih samo potrjuje uspešnost.

Vozilo ni odobreno za cestni promet! Uporaba dovoljena le v zasebnih ali rezerviranih prostorih. Otroci lahko vozilo uporabljajo le pod nadzorom odrasle osebe. Vsi naši motocikli ali štirikolesniki niso igrače, ampak športna prevozna sredstva. Proizvedeni so v skladu s CE in ISO9000 in so pod stalnim nadzorom kakovosti.

MODELI