ATV vozila

VELOMOTORS je podjetje s proizvodnjo konkurenčnih sodobnih koles, motornih koles, ATV-jev in motornih sani, ki ima podružnice v večini regij v Rusiji.

Družba je začela delovati leta 1996 kot veleprodajalec v Rusiji izdelanih koles. Leta 2003 so v okolici Moskve zgradili svojo prvo tovarno. Zaradi visoke kakovosti izdelkov, je družba hitro pridobila pozornost ruskih kupcev. Pravilno trženje in razvoj proizvodnje so bili glavni dejavnik za hitro rast podjetja. Kmalu so izdelki VELOMOTORS postali zelo priljubljeni, tako med kupci kot tudi strokovnjaki.

Zaradi prepoznavnosti proizvodov na trgu, se je uspešno razvil koncept blagovne znamke STELS. STELS je zelo hitro pridobival na popularnosti po vsej Rusij in v tujini. STELS kolesa in motorji so postali simbol revolucionarnega preboja ruskih proizvajalcev na trg visokokakovostnih izdelkov. Leta 2009 so paleto proizvodov dopolnili z ATV vozili, ki so sestavljena v tovarnah VELEMOTORS, v slogu vodilnih proizvajalcev.

PROIZVODNJA

Podjetje VELOMOTORS danes sestavljajo: tovarna v Žukovki (okolica Bryansk), tovarna v Kubinki (okolica Moskve) in Kirilovsku (pokrajina Krasnodar) ter nekaj velikih logističnih centrov, od katerih se eden nahaja v Ljubercih, v bližini Moskve. Tovarna v Žukovki je opremljena s sodobno in zelo inovativno tehnološko opremo in VELOMOTORS nenehno vlaga v njen razvoj. Z leti so v VELOMOTORS-u osvojili tehnologijo izdelave cevi, podvozja, plastičnih delov, sedežev, barvanja, ročnega in avtomatiziranega varjenja, laserskega rezanja itd… Redni nadzori kakovosti in velika dostopnost delov (60% odstotkov rezervnih delov iz lastne proizvodnje) omogoča strankam najvišjo kakovost izdelkov in storitev. Zaradi dobro razvite prodajne mreže so proizvodi STELS dosegljivi kupcem po vsej Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav (SND).

ISO STANDARD

Tovarne VELOMOTORS skupine so certificirane v skladu s standardom ISO 9001: 2011 po mednarodnem sistemu kakovosti. Certificiranje je bilo izvedeno v skladu z dolgoročno strategijo, v katero je vključena optimizacija poslovnih procesov in izboljšanje standardov kakovosti, ne le izdelka, ampak tudi splošni proizvodni proces. Kot rezultat, tehnološki postopki, skupaj z dizajnom in načrtovanjem, razvojem, proizvodnjo, prodajo, vzdrževanjem in storitvami, kot tudi sami rezervni deli, izpolnjujejo vse zahteve standarda ISO 9001: 2011, ki na splošno zagotavlja kupcem izdelke in storitve visoke kakovosti.

Model GUEPARD

nova zvezda ruske proizvodnje ATV-jev

Eden glavnih ciljev VELOMOTORS je bilo proizvesti lastno ATV vozilo, ki bo konkurenčno najboljšim ATV-jem in se postaviti ob bok največjim in najmočnejšim proizvajalcem teh vozil na svetu. Novi model STELS  Guepard predstavlja najmočnejša in tehnološko najnaprednejša ATV vozila proizvedena v Rusiji.
Inženirji VELOMOTORS-a so ustvarili močan, zanesljiv in kar je najpomembnejše, ATV z zelo razumno ceno. To je prvi model VELOMOTORS ATV vozil za katero niso uporabili delov narejenih na Kitajskem. Za ta model so uporabljeni izključno deli priznanih japonskih, tajskih in ruskih proizvajalcev in deli lastne proizvodnje VELOMOTORS-a.

OBLIKA IN IZGLED

Oblikovanje nove serije ATV STELS Guepard je v celoti plod razvojnih inženirjev VELOMOTORS-a, ki jim je uspelo ustvariti neprimerljiv slog. Nov agresiven izgled je prepoznaven in bo zagotovo privlačil pozornost ljubiteljev terenskih vozil.
Vsi plastični deli so izdelani na proizvodnih trakovih MOTOVELOZAVOD v Zhukovki. Za izdelavo le-teh je uporabljena povsem nova formula, ki zagotavlja popolno kombinacijo prožnosti in trdnosti.

PODVOZJE IN VZMETENJE

Podvozje modela Guepard je proizvedeno na popolnoma avtomatiziranem robotskem traku tovarne MOTOVELOZAVOD. Moč ter zanesljivost podvozja in vzmetenja sta zagotovljena z kvalitetno izdelavo kot tudi natančnimi izračuni, ki so se izkazali na težkih testih.
Vzmetenje je narejeno iz zelo močnih A-rok in kovanih zglobov. VELOMOTORS uporablja natančne in trajne ležaje, ki jih izdeluje svetovno znani japonski proizvajalec Koyo.
Amortizerji tajskih proizvajalcev zagotavljajo izredno mehko in udobno vožnjo z impresivnim hodom: 225 mm spredaj in 243 mm zadaj.

MOTOR IN MENJALNIK

Motor modela Guepard je najbolj tehnološko napreden izdelek c celotni proizvodnji VELOMOTORS-a.  4-taktni 2-valjni V-twin motor z elektronskim vbrizgom goriva je v izvedbi v 3 različicah: 650 in 850 cm3 delovne prostornine ter močjo 55, 62 ali 65 KM. Za tako močan in super hitri motor so v VELOMOTORS-u zasnovali CVT menjalnik in prenos, ki preneseta ogromne obremenitve.
Glavne značilnosti tega poskočnega in ekonomičnega motorja so: nemoteno delovanje, ki zagotavlja udobno vožnjo, regulacija moči za zagotavljanje popolnega ravnovesja med zmogljivostjo in porabo goriva, prijeten zvok motorja in brutalen navor že od samega začetka in to v vseh načinih delovanja.
V prihodnje v VELOMOTORS-u načrtujejo samostojno izdelavo večine delov motorja in menjalnika ter s tem še dodatno znižati ceno svojih ATV vozil.

ZAVORNI SISTEM

Zavorni sistem, ki je uporabljen za model Guepard ni značilen za ATV vozila. Na vseh 4 kolesih so disk zavore. Na ta način se pri zaviranju ne obremenjuje prenos, kar vpliva na večjo zanesljivost in podaljšuje delovanje.

ELEKTRIKA

Vsi priključki električne napeljave so vodoodporni. Armaturna plošča je oblikovana v sodelovanju s svetovno znanim proizvajalcem KOSO. Prikazuje vse potrebne kazalnike delovanja motorja, kot tudi druge parametre. Prav tako so na volanu nameščena zanesljiva in varna stikala, ki so se izkazala že na  prejšnjih ATV modelih.
LED žarometi so vodoodporni, oblečeni v aluminijasto ohišje in membrana ima ventil, ki je vodoodporen do 50 m. LED signalne luči so mehko vpete, da ohranijo pravilno delovanje med manevriranjem.

STELS ATV 650 GUEPARD

STELS ATV 850G GUEPARD

Filter Categories
Filter - VSI
ATV stels 650
ATV stels 850

Pošljite povpraševanje

Politika zasebnosti

Prijava na novice